Hitta åkeri i Söderåkra

Annons:
I orten Söderåkra finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Söderåkra. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Söderåkra som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Kalmar län som ligger nära dig som bor i Söderåkra. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Söderåkra hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Söderåkra så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Söderåkra så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Söderåkra. Det finns flera olika åkerier att välja på i Söderåkra och eventuellt även i närliggande städer i Kalmar län.

Åkeri i Söderåkra

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Söderåkra vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Jn Transport Söderåkra
Blomv. 4
385 50 Söderåkra


Schakt & Transport I Söderåkra AB
Tjäderv. 7
385 51 SÖDERÅKRA

Annons:

Transportfirmor i Söderåkra

Många av de olika åkerierna i Söderåkra från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Söderåkra kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Söderåkra

Söderåkra är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. Denna kustnära ort ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona, till vilka man tar sig via den intilliggande E22:an. I Söderåkra återfinns bland annat hotell, golfbana och köpcentrum.

Yta: 135,17 hektar
Invånarantal: 912, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Söderåkra

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Söderåkra innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Söderåkra så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Söderåkra kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Söderåkra.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Söderåkra som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.