Hitta åkeri i Överum

Annons:
I orten Överum finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 4 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Överum. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Överum som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Kalmar län som ligger nära dig som bor i Överum. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Överum hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Överum så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Överum så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Överum. Det finns flera olika åkerier att välja på i Överum och eventuellt även i närliggande städer i Kalmar län.

Åkeri i Överum

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Överum vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Björnsholms Åkeri Förvaltnings AB
Järnvägsstationen
590 96 ÖVERUM


Hc Skog Och Entreprenad
Möckelhult Vibo
590 96 ÖVERUM


Me Åkeri AB
Möckelhult Hyddan
590 96 ÖVERUM


P.L. Åkeri i Överum AB
Boda Tallbo
590 96 ÖVERUM

Annons:

Transportfirmor i Överum

Många av de olika åkerierna i Överum från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Överum kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Överum

Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Yta: 191,88 hektar
Invånarantal: 1203, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Överum

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Överum innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Överum så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Överum kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Överum.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Överum som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.