Hitta åkeri i Oskarshamn

Annons:
I orten Oskarshamn finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 19 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Oskarshamn. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Oskarshamn som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Kalmar län som ligger nära dig som bor i Oskarshamn. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Oskarshamn hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Oskarshamn så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Oskarshamn så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Oskarshamn. Det finns flera olika åkerier att välja på i Oskarshamn och eventuellt även i närliggande städer i Kalmar län.

Åkeri i Oskarshamn

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Oskarshamn vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Börje Svenssons Åkeri AB
Lövgrensv. 6
572 36 Oskarshamn


E B Logistik AB
Klämnav. 3
572 36 Oskarshamn


EaS Åkeri, AB
Kyrkogårdsg. 12 A
572 55 OSKARSHAMN


Frisks Åkeri HB
Spångg. 16
572 51 OSKARSHAMN


Fårbo Åkeri AB
Rotsvängen 8
572 92 Oskarshamn


Habso
Dövestad 4
572 91 OSKARSHAMN


KCM Transport Europa KB
Verkstadsg. 4
572 35 OSKARSHAMN


Kranstyrkan Nya AB
Ekebov. 3
572 40 OSKARSHAMN


LASGUS Åkeri AB
Björnhult 56
572 91 OSKARSHAMN


Oskarshamns Hamn
N. Strandg. 50
572 32 Oskarshamn


Oskarshamns Stadsbud
Trädgårdsg. 3
572 30 Oskarshamn


Petterssons Åkeri i Oskarshamn AB, L-O
Sörviksv. 8
572 36 Oskarshamn


Påskallaviks Åkeri Inge Svensson AB
Karlsborgsv. 82
572 60 OSKARSHAMN


R J Alltjänst
Hagv. 2 F
572 31 OSKARSHAMN


Transport & IT i Norra Kalmar Län AB
Åsav. 45
572 36 Oskarshamn


Ubbes Åkeri och Entreprenad I Oskarshamn AB
Bang. 3 C
572 35 OSKARSHAMN


Walders Åkeri AB
Fallebo Gård 5
572 41 Oskarshamn


Åkeri AB Elis Carlsson
Århult 24
572 91 OSKARSHAMN


Åkeri AB Elis Carlsson
Århult 24
572 91 OSKARSHAMN

Annons:

Transportfirmor i Oskarshamn

Många av de olika åkerierna i Oskarshamn från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Oskarshamn kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Oskarshamn

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Oskarshamn

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Oskarshamn innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Oskarshamn så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Oskarshamn kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Oskarshamn.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Oskarshamn som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.