Hitta åkeri i Läckeby

Annons:
I orten Läckeby finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 10 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Läckeby. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Läckeby som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Kalmar län som ligger nära dig som bor i Läckeby. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Läckeby hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Läckeby så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Läckeby så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Läckeby. Det finns flera olika åkerier att välja på i Läckeby och eventuellt även i närliggande städer i Kalmar län.

Åkeri i Läckeby

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Läckeby vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Andersson, Martin
Årtebäck 108
395 98 LÄCKEBY


Bröderna Götessons Åkeri AB
Lund 105
395 98 LÄCKEBY


Götesson Åkeri, Bröderna
Lund 105
395 98 LÄCKEBY


Hellström Transport I Kalmar A
Kyrkeslät 143
395 98 LÄCKEBY


Kalmar Djurtransport AB
Gransmåla 4112
395 98 LÄCKEBY


Kyrkeslätbygg
Kyrkeslät 132
395 98 LÄCKEBY


S Karlssons åkeri AB
Kyrkeslät 141
395 98 LÄCKEBY


Schakt & Jordsortering Kalmar AB
Slätg. 2
395 97 Läckeby


Skandinavisk Lastbilstrafik I Kalmar, AB
Årtebäck 108
395 98 LÄCKEBY


Stendahls Trucking, AB
Höskullev. 24
395 97 Läckeby

Annons:

Transportfirmor i Läckeby

Många av de olika åkerierna i Läckeby från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Läckeby kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Läckeby

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Läckeby

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Läckeby innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Läckeby så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Läckeby kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Läckeby.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Läckeby som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.