Hitta åkeri i Köpingsvik

Annons:
I orten Köpingsvik finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Köpingsvik. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Köpingsvik som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Kalmar län som ligger nära dig som bor i Köpingsvik. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Köpingsvik hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Köpingsvik så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Köpingsvik så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Köpingsvik. Det finns flera olika åkerier att välja på i Köpingsvik och eventuellt även i närliggande städer i Kalmar län.

Åkeri i Köpingsvik

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Köpingsvik vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Borgholms Schakt AB
Torparegärdev. 1
387 96 Köpingsvik


Laxeby Åkeri AB
Laxeby 16
387 95 KÖPINGSVIK

Annons:

Transportfirmor i Köpingsvik

Många av de olika åkerierna i Köpingsvik från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Köpingsvik kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Köpingsvik

Köpingsvik är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län och kyrkby i Köpings socken på Öland belägen cirka 4 kilometer öster om Borgholm. Det finns flera olika campingplatser och ett stort antal stugor i området kring Köpingsvik. I tätorten finns dessutom flera minigolfbanor och restauranger.

Yta: 118,17 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Köpingsvik

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Köpingsvik innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Köpingsvik så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Köpingsvik kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Köpingsvik.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Köpingsvik som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.