Hitta åkeri i Färjestaden

Annons:
I orten Färjestaden finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 20 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Färjestaden. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Färjestaden som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Kalmar län som ligger nära dig som bor i Färjestaden. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Färjestaden hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Färjestaden så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Färjestaden så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Färjestaden. Det finns flera olika åkerier att välja på i Färjestaden och eventuellt även i närliggande städer i Kalmar län.

Åkeri i Färjestaden

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Färjestaden vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Algutsrums Däck- och Bilservice Aktiebolag
Edvard Orms v. 2
386 90 FÄRJESTADEN


Berth Wahlbergs Åkeri AB
Björkelidsv. 27
386 95 Färjestaden


Br. Nilsson Transport i Färjestaden AB
Kraftv. 6
386 32 FÄRJESTADEN


Bultens Åkeri
0485 - 56 52 33Bultens Åkeri
Hönstorp 120
386 90 FÄRJESTADEN


Bultens Åkeri AB
Engström, Börje
Evedalsv. 5
386 35 Färjestaden


Hellström Kyl & Frystransporter AB
Björkv. 9
386 31 Färjestaden


J. Ahlstrands Åkeri
Vanserum Byg. 9
386 94 FÄRJESTADEN


Johansson, Börje Axel Thorvald
Prosits v. 4
386 96 FÄRJESTADEN


Lagerkvist Åkeri AB
Äppelgränd 4
386 32 FÄRJESTADEN


Lars Persson Åkeri I Rumskulla AB
Träffpunkt Öland 102
386 33 Färjestaden


Mantorps Linjeröjning AB
Näckens v. 1
386 96 FÄRJESTADEN


Nicklas Transport i Färjestaden AB
Algstigen 6
386 33 Färjestaden


Okänd användare
Röksvampg. 12
386 32 FÄRJESTADEN


Peter Larssons Åkeri
Lundtorpsg. 6
386 93 Färjestaden


SJS Transport AB
Vickleby Byg. 46
386 93 Färjestaden


Stämmgård Åkeri AB, Johan
Linds v. 10
386 93 Färjestaden


Vickleby Åkeri AB
Thörnblads v. 1
386 90 FÄRJESTADEN


Wahlbergs Åkeri AB, Berth
Björkelidsv. 27
386 95 Färjestaden

Annons:

Transportfirmor i Färjestaden

Många av de olika åkerierna i Färjestaden från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Färjestaden kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Färjestaden

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Färjestaden

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Färjestaden innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Färjestaden så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Färjestaden kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Färjestaden.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Färjestaden som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.