Hitta åkeri i Degerhamn

Annons:
I orten Degerhamn finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 5 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Degerhamn. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Degerhamn som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Kalmar län som ligger nära dig som bor i Degerhamn. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Degerhamn hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Degerhamn så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Degerhamn så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Degerhamn. Det finns flera olika åkerier att välja på i Degerhamn och eventuellt även i närliggande städer i Kalmar län.

Åkeri i Degerhamn

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Degerhamn vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

G. Peterssons Åkeri
Skifferg. 10
386 63 DEGERHAMN


Håkan Brobergs Åkeri AB
Hamnv. 16
386 63 DEGERHAMN


Mats Olsson Bygg & Transport
Pilekulla 116
386 63 DEGERHAMN


Peterssons Åkeri, Gerth
Skifferg. 10
386 63 DEGERHAMN


Petterssons Åkeri, Gerth
Skifferg. 10
386 63 DEGERHAMN

Annons:

Transportfirmor i Degerhamn

Många av de olika åkerierna i Degerhamn från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Degerhamn kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Degerhamn

Degerhamn är en tätort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland, med ett vägavstånd på drygt 20 km från centralorten Mörbylånga i sydlig riktning. Kyrkbyn Södra Möckleby utgör en del av tätorten.

Yta: 103,20 hektar
Invånarantal: 331, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Degerhamn

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Degerhamn innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Degerhamn så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Degerhamn kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Degerhamn.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Degerhamn som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.