Hitta åkeri i Borgholm

Annons:
I orten Borgholm finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 12 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Borgholm. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Borgholm som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Kalmar län som ligger nära dig som bor i Borgholm. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Borgholm hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Borgholm så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Borgholm så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Borgholm. Det finns flera olika åkerier att välja på i Borgholm och eventuellt även i närliggande städer i Kalmar län.

Åkeri i Borgholm

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Borgholm vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bengt Nilsson
Murareg. 17
387 34 BORGHOLM


Christer Engmans Åkeri AB
Fiskarv. 17
387 92 BORGHOLM


Engmans Åkeri AB, Christer
Fiskarv. 17
387 92 BORGHOLM


ICES Gräv & Schakt AB
Österbog. 41
387 91 Borgholm


J E Transport
Stenbergsg. 21
387 34 BORGHOLM


Jf Bursell AB
Vera Nilssons g. 3
387 36 BORGHOLM


M Andersson Maskin i Borgholm AB
Bågsträngsg. 4
387 37 Borgholm


Marcus Ottossons Åkeri AB
Vässbylundsv. 26
387 91 Borgholm


Mjölkfrakt Öland AB
Störlinge 100
387 93 Borgholm


Runnemarks Åkeri AB
Rönnerumsv. 45
387 92 BORGHOLM


Trans Cargo i Växjö AB
Rällav. 49
387 92 BORGHOLM


Transportera Bud & Transport i Stockholm
Grönviks Kustv. 14
387 91 Borgholm

Annons:

Transportfirmor i Borgholm

Många av de olika åkerierna i Borgholm från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Borgholm kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Borgholm

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Borgholm

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Borgholm innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Borgholm så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Borgholm kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Borgholm.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Borgholm som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.