Hitta åkeri i Berga

Annons:
I orten Berga finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Berga. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Berga som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Kalmar län som ligger nära dig som bor i Berga. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Berga hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Berga så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Berga så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Berga. Det finns flera olika åkerier att välja på i Berga och eventuellt även i närliggande städer i Kalmar län.

Åkeri i Berga

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Berga vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Shelter Transport AB
Järnvägsg. 5
579 40 Berga


Svenssons Lastbilsåkeri AB, Olof
Nya Vägen 20 Bockara
579 90 BERGA

Annons:

Transportfirmor i Berga

Många av de olika åkerierna i Berga från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Berga kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Berga

Berga är en tätort i Högsby socken i Högsby kommun i Kalmar län. Berga uppstod under det sena 1800-talet som en järnvägsknutpunkt för smalspårsbanan Kalmar - Berga järnväg,. Berga trafikeras av Kalmar Länstrafiks Kustpilen till Kalmar, Linköping, samt Oskarshamn.

Yta: 154,10 hektar
Invånarantal: 724, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Berga

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Berga innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Berga så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Berga kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Berga.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Berga som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.