Hitta åkeri i Ålem

Annons:
I orten Ålem finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Ålem. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Ålem som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Kalmar län som ligger nära dig som bor i Ålem. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Ålem hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Ålem så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Ålem så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Ålem. Det finns flera olika åkerier att välja på i Ålem och eventuellt även i närliggande städer i Kalmar län.

Åkeri i Ålem

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Ålem vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Fb-Frakt Ålem
Häradsv. 58
384 92 ålem


Korpemåla Transport AB
N. Korpemåla 217
384 92 ålem

Annons:

Transportfirmor i Ålem

Många av de olika åkerierna i Ålem från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Ålem kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Ålem

Ålem är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län, belägen ca 40 km norr om Kalmar. Ålem är belägen väster om Ålems kyrkby och uppstod som stationssamhälle när Kalmar–Berga Järnväg anlades 1897.

Yta: 115,43 hektar
Invånarantal: 803, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Ålem

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Ålem innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Ålem så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Ålem kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Ålem.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Ålem som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.