Hitta åkeri i Bor

Annons:
I orten Bor finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 7 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Bor. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Bor som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Jönköping län som ligger nära dig som bor i Bor. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Bor hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Bor så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Bor så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Bor. Det finns flera olika åkerier att välja på i Bor och eventuellt även i närliggande städer i Jönköping län.

Åkeri i Bor

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Bor vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bil & Maskin I Värnamo AB
Drömminge
330 15 BOR


Björnkvist Entreprenad AB
Vikav. 9
330 15 BOR


Brotorparn
Brotorpet 1
330 15 BOR


Gustafsson, Åkeri AB K-G
Bro
330 15 BOR


Jepzon Transport I Bor, AB
Ivars Lärklunden 1
330 15 BOR


Peter Fast Åkeri AB
Kvarnängsv. 10
330 15 BOR


Tm-Lots
Björnhult 2
330 15 BOR

Annons:

Transportfirmor i Bor

Många av de olika åkerierna i Bor från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Bor kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Bor

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Bor

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Bor innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Bor så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Bor kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Bor.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Bor som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.