Hitta åkeri i Strömsund

Annons:
I orten Strömsund finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 7 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Strömsund. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Strömsund som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Jämtland län som ligger nära dig som bor i Strömsund. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Strömsund hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Strömsund så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Strömsund så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Strömsund. Det finns flera olika åkerier att välja på i Strömsund och eventuellt även i närliggande städer i Jämtland län.

Åkeri i Strömsund

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Strömsund vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bo Ottossons Åkeri AB
BROGATAN 7 7
833 31 STRÖMSUND


Classes Maskintransport AB
Blåsippev. 20
833 34 Strömsund


Elverum Åkeri AB
Bergev. 61
833 93 STRÖMSUND


Flata Förvaltning AB
Parkg. 7
833 35 STRÖMSUND


Leon Berglund Åkeri AB
Näsv. 42
833 35 STRÖMSUND


Näsströms Åkeri AB, Lennart
Lövberga 815
833 95 STRÖMSUND


Ottossons Åkeri AB
Öhnv. 220
833 92 Strömsund

Annons:

Transportfirmor i Strömsund

Många av de olika åkerierna i Strömsund från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Strömsund kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Strömsund

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Strömsund

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Strömsund innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Strömsund så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Strömsund kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Strömsund.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Strömsund som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.