Hitta åkeri i Oviken

Annons:
I orten Oviken finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Oviken. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Oviken som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Jämtland län som ligger nära dig som bor i Oviken. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Oviken hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Oviken så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Oviken så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Oviken. Det finns flera olika åkerier att välja på i Oviken och eventuellt även i närliggande städer i Jämtland län.

Åkeri i Oviken

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Oviken vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Jonsson, Ida
Västeråsen 817
830 24 OVIKEN


Norbergs åkeri i Gräftåvallen AB
Granv. 1
830 24 OVIKEN

Annons:

Transportfirmor i Oviken

Många av de olika åkerierna i Oviken från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Oviken kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Oviken

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Yta: 37 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Oviken

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Oviken innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Oviken så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Oviken kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Oviken.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Oviken som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.