Hitta åkeri i Östersund

Annons:
I orten Östersund finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 18 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Östersund. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Östersund som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Jämtland län som ligger nära dig som bor i Östersund. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Östersund hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Östersund så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Östersund så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Östersund. Det finns flera olika åkerier att välja på i Östersund och eventuellt även i närliggande städer i Jämtland län.

Åkeri i Östersund

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Östersund vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Alltrailer Transport & Maskintjänst AB
Lund 415
831 92 östersund


Bussgods
Voltv. 33
831 48 ÖSTERSUND


Danielssons Busstrafik AB
Inspektörsv. 6
831 48 ÖSTERSUND


Jetpak Östersund
Stängselv. 2
831 77 ÖSTERSUND


Jämtlands Stadsbudskontor
Storsjöstråket 15
831 34 östersund


Lenas Transport AB, Claes Lindquist
Inspektörsv. 4
831 48 ÖSTERSUND


Norrkakel Östersund, AB
Hagv. 17
831 48 ÖSTERSUND


Pettersson Åkeri AB, Olle
Optand 145
831 92 östersund


Reaxcer AB
Trådv. 12
831 21 östersund


Sandberg & Jonsson Åkeri, AB
Fagerbacken 64
831 48 ÖSTERSUND


Schaktförmedlingen
Hagv. 23
831 48 ÖSTERSUND


Schenker AB
Vallv. 5
831 48 ÖSTERSUND


Sillström Åkeri AB, Curt
063 - 51 01 50Storsjöfrakt Roland Nilsson
Allég. 23
831 37 ÖSTERSUND


Tommys Transport
Konstapelgränd 16
831 38 östersund


Transportförmedlarna Östersund
Odenskogsv. 38
831 48 ÖSTERSUND


Transportproffset i Östersund
Vallv. 10
831 48 ÖSTERSUND


Werners Åkeri AB, Åke
Chaufförv. 1
831 48 ÖSTERSUND

Annons:

Transportfirmor i Östersund

Många av de olika åkerierna i Östersund från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Östersund kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Östersund

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Östersund

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Östersund innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Östersund så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Östersund kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Östersund.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Östersund som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.