Hitta åkeri i Offerdal

Annons:
I orten Offerdal finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 11 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Offerdal. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Offerdal som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Jämtland län som ligger nära dig som bor i Offerdal. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Offerdal hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Offerdal så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Offerdal så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Offerdal. Det finns flera olika åkerier att välja på i Offerdal och eventuellt även i närliggande städer i Jämtland län.

Åkeri i Offerdal

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Offerdal vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Andreas Tengström Åkeri, AB
Österulfsås 622
830 51 Offerdal


Bröd. Bäckvalls Åkeri KB
Oxböle 335
830 51 Offerdal


Jemttrailer AB
Kaxås 241
830 51 Offerdal


Landöns Åkeri Olsson & Söner AB
Långan 110
830 51 Offerdal


Lots- och Tolkcenter I Jämtland, AB
Åflo 302
830 51 Offerdal


Malte Andersson Åkeri i Offerdal AB
Ede 234
830 51 Offerdal


Offerdals Schakt Entreprenad AB
Ede 230 A
830 51 Offerdal


Orrda Åkeri & Taxi AB
Rönnöfors 174
830 51 Offerdal


Simonsson, Nils Ronny
Bredbyn 154
830 51 Offerdal


Staffans Åkeri
Stocke 203
830 51 Offerdal


Änge Åkeri AB
Centralv. 13
830 51 Offerdal

Annons:

Transportfirmor i Offerdal

Många av de olika åkerierna i Offerdal från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Offerdal kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Offerdal

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Offerdal

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Offerdal innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Offerdal så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Offerdal kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Offerdal.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Offerdal som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.