Hitta åkeri i Kälarne

Annons:
I orten Kälarne finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 8 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kälarne. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kälarne som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Jämtland län som ligger nära dig som bor i Kälarne. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kälarne hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kälarne så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kälarne så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kälarne. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kälarne och eventuellt även i närliggande städer i Jämtland län.

Åkeri i Kälarne

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kälarne vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Amrén Åkeri AB, Stig
Håsjöbyn 190
840 64 Kälarne


Arvidsson Åkeri, Mikael
Söderv. 28 B
840 64 Kälarne


Arvidssons Åkeri I Kälarne AB
Söderv. 28 B
840 64 Kälarne


Bloms Åkeri & Maskin AB
Kapellv. 10
840 64 Kälarne


Jansson, Hans-Roger
Östmark 108
840 64 Kälarne


Jonatan Erikssons Åkeri
Kronv. 4
840 64 Kälarne


Leifs Maskinfrakt AB
Håsjöbyn 194
840 64 Kälarne


Norrika AB
Björkbacken
Kälarne

Annons:

Transportfirmor i Kälarne

Många av de olika åkerierna i Kälarne från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kälarne kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kälarne

Kälarne är en tätort i Bräcke kommun. Från Kälarne kommer centerpartisten Anders W Jonsson (född 1961). Anders är riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2010. Skådespelaren Rolf Lassgård är född i byn Svedjelandet i närheten av Kälarne.

Yta: 144,61 hektar
Invånarantal: 451, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kälarne

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kälarne innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kälarne så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kälarne kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kälarne.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kälarne som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.