Hitta åkeri i Funäsdalen

Annons:
I orten Funäsdalen finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 3 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Funäsdalen. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Funäsdalen som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Jämtland län som ligger nära dig som bor i Funäsdalen. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Funäsdalen hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Funäsdalen så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Funäsdalen så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Funäsdalen. Det finns flera olika åkerier att välja på i Funäsdalen och eventuellt även i närliggande städer i Jämtland län.

Åkeri i Funäsdalen

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Funäsdalen vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Alf Siljeströms Åkeri AB
Vallarv. 20
840 95 FUNÄSDALEN


Funäsdalens Åkeri AB
Industriv. 9
840 95 FUNÄSDALEN


K Å Trailer
Olstav. 8
840 95 FUNÄSDALEN

Annons:

Transportfirmor i Funäsdalen

Många av de olika åkerierna i Funäsdalen från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Funäsdalen kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Funäsdalen

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Yta: 175,45 hektar
Invånarantal: 890, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Funäsdalen

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Funäsdalen innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Funäsdalen så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Funäsdalen kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Funäsdalen.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Funäsdalen som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.