Hitta åkeri i Fåker

Annons:
I orten Fåker finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 4 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Fåker. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Fåker som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Jämtland län som ligger nära dig som bor i Fåker. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Fåker hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Fåker så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Fåker så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Fåker. Det finns flera olika åkerier att välja på i Fåker och eventuellt även i närliggande städer i Jämtland län.

Åkeri i Fåker

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Fåker vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

JKP Åkeri AB
Måläng 315
830 22 FÅKER


JÅ Isakssons Åkeri i Faker AB
Kvarnv. 3
830 22 FÅKER


Kristoffersson Per-Lennarts Åkeri
Måläng 325
830 22 FÅKER


Thurhagen Rolf Åkeri AB
Månsta 245
830 22 FÅKER

Annons:

Transportfirmor i Fåker

Många av de olika åkerierna i Fåker från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Fåker kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Fåker

Fåker är en småort i Näs socken i sydvästra delen av Östersunds kommun i Jämtlands län. Fåker station är en station längs inlandsbanan. Namnet Fåker kommer från fóa som betyder rävhona på fornvästnordiska och akr som betyder åker på fornnordiska.

Yta: 21 hektar
Invånarantal: 197, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Fåker

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Fåker innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Fåker så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Fåker kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Fåker.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Fåker som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.