Hitta åkeri i Duved

Annons:
I orten Duved finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 5 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Duved. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Duved som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Jämtland län som ligger nära dig som bor i Duved. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Duved hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Duved så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Duved så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Duved. Det finns flera olika åkerier att välja på i Duved och eventuellt även i närliggande städer i Jämtland län.

Åkeri i Duved

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Duved vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Norins Åkeri
Ånn Hjalles v. 5
830 15 DUVED


Peos Åkeri
Kvarnbacken 23
830 15 DUVED


R E Transport KB
Medstugan 862
830 15 DUVED


Wallin & Larsson Åkeri AB
Ånn Åkeriv. 3
830 15 DUVED


Wallins Åkeri AB, Bertil
070 - 373 62 69


Annons:

Transportfirmor i Duved

Många av de olika åkerierna i Duved från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Duved kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Duved

Duved är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland, också en vintersportort som sedan år 1985 ingår i Åres turistdestination med tillhörande liftsystem. I orten finns bland annat en skola (F–9) och en kyrka. Duved har närmare 700 bofasta invånare.

Yta: 98,85 hektar
Invånarantal: 663, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Duved

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Duved innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Duved så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Duved kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Duved.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Duved som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.