Hitta åkeri i Backe

Annons:
I orten Backe finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 4 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Backe. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Backe som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Jämtland län som ligger nära dig som bor i Backe. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Backe hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Backe så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Backe så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Backe. Det finns flera olika åkerier att välja på i Backe och eventuellt även i närliggande städer i Jämtland län.

Åkeri i Backe

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Backe vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Fjällsjö Åkeri AB
Lasarettsv. 25 B
880 50 BACKE


Vängel Entreprenad, AB
Vängel 380
880 50 BACKE


Vängel Timmertransporter AB
Vängel 205
880 50 BACKE


Vängel Åkeri AB
Vängel 390
880 50 BACKE

Annons:

Transportfirmor i Backe

Många av de olika åkerierna i Backe från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Backe kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Backe

Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 126,21 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Backe

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Backe innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Backe så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Backe kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Backe.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Backe som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.