Hitta åkeri i Torup

Annons:
I orten Torup finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 7 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Torup. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Torup som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Halland län som ligger nära dig som bor i Torup. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Torup hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Torup så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Torup så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Torup. Det finns flera olika åkerier att välja på i Torup och eventuellt även i närliggande städer i Halland län.

Åkeri i Torup

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Torup vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Dan Svensson
Givagård Holmen
314 96 TORUP


Eriks Bud
Sjögårdsv. 9
314 41 TORUP


Johanssons Åkeri i Torup AB, Bengt
Mjälahult
314 96 TORUP


Oskarströms Specialtransport
Baskered 210
314 98 TORUP


Puttes Biz AB
Skattegård 206
314 96 TORUP


Silvergärde Fraktbud AB
Björsjö
314 97 Torup


Torups Skogstransporter AB
Givagård
314 41 TORUP

Annons:

Transportfirmor i Torup

Många av de olika åkerierna i Torup från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Torup kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Torup

Torup är en tätort i Hylte kommun i Hallands län och kyrkbyn i Torups socken. Orten har gamla anor, belägen mellan Sjögårdssjön och den mindre Prästasjön.

Yta: 162,85 hektar
Invånarantal: 1183, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Torup

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Torup innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Torup så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Torup kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Torup.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Torup som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.