Hitta åkeri i Laholm

Annons:
I orten Laholm finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 12 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Laholm. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Laholm som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Halland län som ligger nära dig som bor i Laholm. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Laholm hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Laholm så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Laholm så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Laholm. Det finns flera olika åkerier att välja på i Laholm och eventuellt även i närliggande städer i Halland län.

Åkeri i Laholm

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Laholm vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Ebbarps Kvarn Åkeri AB
Ebbarps kvarn
312 93 LAHOLM


Kjellsons Åkeri AB, Arne
Köpinge 42
312 91 LAHOLM


L K Buss AB
Sven Hansons g. 4
312 96 Laholm


Lollos Åkeri AB
Månstorp 157
312 96 Laholm


Mikimia AB
Flintarp 151
312 97 LAHOLM


Möllans
Möllebo
312 96 Laholm


NEM Transport AB
Ahla 50
312 93 LAHOLM


Nilssons Åkeri i Hallandsås AB
Torp
312 97 LAHOLM


Persson, Åkeri AB C. W
Tjärbyv. 28
312 35 LAHOLM


Sigurdssons Åkeri AB
Västerleden 18
312 33 LAHOLM


Svenssons Åkeri i Hasslöv AB
Karupsv. 8
312 97 LAHOLM


Ulf Lennartssons Åkeri
Sandvad 462
312 95 LAHOLM

Annons:

Transportfirmor i Laholm

Många av de olika åkerierna i Laholm från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Laholm kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Laholm

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Laholm

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Laholm innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Laholm så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Laholm kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Laholm.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Laholm som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.