Hitta åkeri i Kungsbacka

Annons:
I orten Kungsbacka finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 8 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kungsbacka. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kungsbacka som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Halland län som ligger nära dig som bor i Kungsbacka. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kungsbacka hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kungsbacka så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kungsbacka så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kungsbacka. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kungsbacka och eventuellt även i närliggande städer i Halland län.

Åkeri i Kungsbacka

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kungsbacka vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Anderssons Kran & Entreprenad AB
Stamv. 11
434 97 KUNGSBACKA


Blondie Logistic AB
Kabelg. 5
434 37 KUNGSBACKA


Bröderna Svärds Åkeri AB
031 - 789 00 60Jarl Börjessons Åkeri AB
Hyllan 16
434 42 KUNGSBACKA


Kungsbacka Åkeri AB
Höglandav. 5
434 95 KUNGSBACKA


Magnusson O Söner HB
Stegatorp
434 98 Kungsbacka


VIAVEST AB / Kungsbacka Lastbilcentral
Hantverksg. 36
434 42 KUNGSBACKA


Viavest AB
Hantverksg. 36
434 42 KUNGSBACKA

Annons:

Transportfirmor i Kungsbacka

Många av de olika åkerierna i Kungsbacka från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kungsbacka kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kungsbacka

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kungsbacka

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kungsbacka innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kungsbacka så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kungsbacka kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kungsbacka.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kungsbacka som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.