Hitta åkeri i Halmstad

Annons:
I orten Halmstad finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 12 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Halmstad. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Halmstad som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Halland län som ligger nära dig som bor i Halmstad. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Halmstad hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Halmstad så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Halmstad så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Halmstad. Det finns flera olika åkerier att välja på i Halmstad och eventuellt även i närliggande städer i Halland län.

Åkeri i Halmstad

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Halmstad vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bulk & Tank Halmstad AB
Björkås Kråkahytta 345
305 94 HALMSTAD


Ekströms Åkeri, L AB
Skyttev. 26
302 44 HALMSTAD


Eliaexpress
Ryttarev. 6
302 62 HALMSTAD


HB-Transport - Halmstad Bärarelag AB
Spikg. 22
302 44 HALMSTAD


Harplinge Transport AB
Fräsareg. 6
302 62 HALMSTAD


Ilbudet i Halland AB
Transportvägen 5
302 30 Halmstad


Mattias Stendahl Åkeri AB
Industriv. 3 A
302 41 Halmstad


Paketbudet i Halmstad AB
Fräsareg. 1
302 62 HALMSTAD


Petterssons Miljöåkeri AB
Slipareg. 13
302 62 HALMSTAD


Pressfrakt i Laholm AB
Sadelv. 14
302 62 HALMSTAD


Sundins Åkeri Halmstad
Smultronv. 18
302 93 HALMSTAD


Trönninge Åkeri AB
Rörv. 6 H
302 65 Halmstad

Annons:

Transportfirmor i Halmstad

Många av de olika åkerierna i Halmstad från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Halmstad kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Halmstad

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Halmstad

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Halmstad innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Halmstad så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Halmstad kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Halmstad.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Halmstad som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.