Hitta åkeri i Slite

Annons:
I orten Slite finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 5 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Slite. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Slite som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Gotland län som ligger nära dig som bor i Slite. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Slite hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Slite så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Slite så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Slite. Det finns flera olika åkerier att välja på i Slite och eventuellt även i närliggande städer i Gotland län.

Åkeri i Slite

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Slite vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Avl Transporter AB
Bäl Gute 209
624 34 Slite


Bert-Oves Åkeri & Schakt
Gothem Malmunde 206
624 30 Slite


Friström Åkeri AB, Magnus
Othem Stenstugu 513
624 46 SLITE


J. Hultmans Entreprenad AB
Lännav. 30
624 49 Slite


Snäckerströms Mark O Avlopp
Skyttev. 12
624 49 Slite

Annons:

Transportfirmor i Slite

Många av de olika åkerierna i Slite från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Slite kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Slite

Slite är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på Gotlands östkust drygt tre mil öster om centralorten Visby.

Yta: 250,71 hektar
Invånarantal: 1483, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Slite

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Slite innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Slite så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Slite kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Slite.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Slite som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.