Hitta åkeri i Österfärnebo

Annons:
I orten Österfärnebo finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 5 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Österfärnebo. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Österfärnebo som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Gävleborg län som ligger nära dig som bor i Österfärnebo. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Österfärnebo hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Österfärnebo så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Österfärnebo så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Österfärnebo. Det finns flera olika åkerier att välja på i Österfärnebo och eventuellt även i närliggande städer i Gävleborg län.

Åkeri i Österfärnebo

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Österfärnebo vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Björn Persson
Balstav. 9
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


Gert Gustafsson Åkeri
Färnebov. 809
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


Halonen, Jonas
Sixbov. 26
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


Mipo AB
Färnebov. 852
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


Tommy Olsson Åkeri
Grönsinkav. 98
810 20 ÖSTERFÄRNEBO

Annons:

Transportfirmor i Österfärnebo

Många av de olika åkerierna i Österfärnebo från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Österfärnebo kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Österfärnebo

Österfärnebo är en tätort i Sandvikens kommun och kyrkbyn i Österfärnebo socken. I Österfärnebo ligger Österfärnebo kyrka, Färnebo folkhögskola och Lundgrens bageri. Strax utanför finns Koversta Gammelby som är en oskiftad radby.

Yta: 116,33 hektar
Invånarantal: 483, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Österfärnebo

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Österfärnebo innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Österfärnebo så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Österfärnebo kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Österfärnebo.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Österfärnebo som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.