Hitta åkeri i Bollnäs

Annons:
I orten Bollnäs finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 16 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Bollnäs. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Bollnäs som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Gävleborg län som ligger nära dig som bor i Bollnäs. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Bollnäs hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Bollnäs så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Bollnäs så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Bollnäs. Det finns flera olika åkerier att välja på i Bollnäs och eventuellt även i närliggande städer i Gävleborg län.

Åkeri i Bollnäs

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Bollnäs vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Ahlgrens Transport i Bollnäs AB, K.
Tegelmästarv. 7
821 43 BOLLNÄS


Anders Brolins Åkeri AB
Industrig. 8
821 41 BOLLNÄS


Blom & Hallin Frakt, AB
Granbo 2131
821 91 Bollnäs


Brolins Åkeri AB, Anders
Industrig. 8
821 41 BOLLNÄS


Bussgods Gävleborg AB
Järnvägsg. 15
821 43 BOLLNÄS


GMT Gävleborgs Maskin & Transportcentral AB
Renslyckan 4
821 50 BOLLNÄS


Granbo Grävmaskiner AB
Acktjära 2282
821 91 Bollnäs


Gävle Dala Sågverkslogistik AB
Tegelmästarv. 7
821 43 BOLLNÄS


Lindqvist Åkeri Edsbyn AB
Brattbacken 11
821 50 BOLLNÄS


Marres Åkeri I Norrköping AB
Flugbo 9266
821 92 BOLLNÄS


Pettersson Enar Biltrafik AB
Stenbomsg. 2
821 42 Bollnäs


SNX Transport AB
Postgränd 5
821 33 Bollnäs


Skoglund Frakt AB
Myrbäcksg. 8
821 30 BOLLNÄS


Söders Möbelexpress, HB
Växbo 2998
821 95 Bollnäs


Transportledarna Sverige AB
Tunnelv. 4
821 50 BOLLNÄS


Wickbers Jordbruks o. Entreprenad AB
Röste 1165
821 94 BOLLNÄS

Annons:

Transportfirmor i Bollnäs

Många av de olika åkerierna i Bollnäs från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Bollnäs kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Bollnäs

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Bollnäs

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Bollnäs innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Bollnäs så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Bollnäs kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Bollnäs.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Bollnäs som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.