Hitta åkeri i Sälen

Annons:
I orten Sälen finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 4 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Sälen. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Sälen som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Dalarna län som ligger nära dig som bor i Sälen. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Sälen hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Sälen så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Sälen så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Sälen. Det finns flera olika åkerier att välja på i Sälen och eventuellt även i närliggande städer i Dalarna län.

Åkeri i Sälen

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Sälen vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bergmans Transporter I Sälen AB
Lispasätra 51
780 67 SÄLEN


Fjällinvest AB
Fjällv. 25
780 67 SÄLEN


Ove Linds Åkeri AB
Västsidan
780 67 SÄLEN


Ryens Skogsmaskiner AB
Högstrand 762
780 67 SÄLEN

Annons:

Transportfirmor i Sälen

Många av de olika åkerierna i Sälen från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Sälen kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Sälen

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Sälen

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Sälen innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Sälen så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Sälen kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Sälen.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Sälen som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.