Hitta åkeri i Falun

Annons:
I orten Falun finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 17 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Falun. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Falun som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Dalarna län som ligger nära dig som bor i Falun. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Falun hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Falun så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Falun så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Falun. Det finns flera olika åkerier att välja på i Falun och eventuellt även i närliggande städer i Dalarna län.

Åkeri i Falun

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Falun vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bussgods Dalarna AB
Kaserngården 4
791 40 FALUN


Dala Bud & Express
Herrhagsv. 197
791 76 Falun


Danielsson & Wallner AB
Kniva 26
791 96 Falun


Danielsson Åkeri AB, Kjell Torsten
Övre Gruvrisv. 29
791 61 Falun


En Co AB
Hedens Gård 125
791 91 FALUN


Erik Y Bil & Transport AB
Höjen 10
791 96 Falun


Falu Expressbyrå AB
Zettergrens v. 24
791 77 FALUN


Falu Flis AB
Timmerv. 9
791 62 FALUN


Hk Byggen AB
Engelbrektsg. 68
791 73 FALUN


Jan-Erik Bäfver
Slagg. 44 B
791 70 Falun


Kårarvets Entreprenadservice AB
Västermalmsv. 6
791 77 FALUN


M Wallners Specialtransporter AB
Västermalmsv. 2
791 77 FALUN


MaserFrakt AB
Västermalmsv. 9
791 77 FALUN


T Henningsson Åkeri AB
Trotzg. 16
791 30 Falun


Techpoolarn AB
Tysks Express AB
Västermalmsv. 28
791 77 FALUN


Wallners Åkeri AB
Västermalmsv. 3
791 77 FALUN

Annons:

Transportfirmor i Falun

Många av de olika åkerierna i Falun från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Falun kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Falun

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Pris för åkerier och transportfirmor i Falun

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Falun innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Falun så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Falun kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Falun.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Falun som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.