Hitta åkeri i Karlshamn

Annons:
I orten Karlshamn finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 11 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Karlshamn. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Karlshamn som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Blekinge län som ligger nära dig som bor i Karlshamn. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Karlshamn hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Karlshamn så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Karlshamn så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Karlshamn. Det finns flera olika åkerier att välja på i Karlshamn och eventuellt även i närliggande städer i Blekinge län.

Åkeri i Karlshamn

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Karlshamn vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Blekinge Budtjänst AB
Tenngränden 4
374 31 KARLSHAMN


DFDS Logistics Karlshamn AB
Munkahusv.
374 31 KARLSHAMN


Direkt Logistik & Transport Sverige AB
Gröna v. 5
374 32 Karlshamn


E:22ans Flytt & Bud Express AB
Högadalsv. 15
374 41 Karlshamn


FoodTankers
Knutsbergsv. 1
374 93 KARLSHAMN


K N S-Bilfrakt AB
Tenngränden 4
374 31 KARLSHAMN


Karlshamn Express AB
Munkahusv.
374 31 KARLSHAMN


Karlshamns Transport&Hantering AB
Östersjöv. 10
374 31 KARLSHAMN


Le Ni Transport
Nyponv. 18
374 40 KARLSHAMN


Transporttjänst Blekinge AB
S. Stillerydsv. 64
374 31 KARLSHAMN


Åkessons Bärgningsbolag AB
S. Stillerydsv. 84
374 31 KARLSHAMN

Annons:

Transportfirmor i Karlshamn

Många av de olika åkerierna i Karlshamn från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Karlshamn kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Karlshamn

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Karlshamn

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Karlshamn innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Karlshamn så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Karlshamn kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Karlshamn.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Karlshamn som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.