Hitta åkeri i Kallinge

Annons:
I orten Kallinge finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 7 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kallinge. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kallinge som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Blekinge län som ligger nära dig som bor i Kallinge. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kallinge hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kallinge så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kallinge så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kallinge. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kallinge och eventuellt även i närliggande städer i Blekinge län.

Åkeri i Kallinge

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kallinge vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Frakttjänst i Blekinge AB
Bredåkrav. 24
372 50 Kallinge


Fröjdadals Åkeri AB
Fröjdadalsv. 23
372 92 Kallinge


Jonas Teknik & Transport AB
Ettebrov. 13
372 92 Kallinge


Karlskrona Expressbyrå, AB
Fabriksv. 4
372 52 Kallinge


Möljeryds Schakt O Transport AB
Möljeryd 170
372 92 Kallinge


Olssons Transporter AB
Fabriksv. 3
372 52 Kallinge


Pölles Bygg och Transport
Nämndemansv. 42
372 51 KALLINGE

Annons:

Transportfirmor i Kallinge

Många av de olika åkerierna i Kallinge från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kallinge kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kallinge

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånarantal: 4 561, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kallinge

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kallinge innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kallinge så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kallinge kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kallinge.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kallinge som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.